Agenda

Tentoonstelling Uwe Poth 'Land in Zicht' 3 feb 2018 - 21 mei 2018

Tentoonstelling Uwe Poth 'Land in Zicht'

Van 3 februari t/m 21 mei 2018 presenteert Museum Het Valkhof ‘Land in zicht’, de eerste, grote Nederlandse solotentoonstelling van kunstenaar Uwe Poth. De combinatie van technieken die hij gebruikt, leidt tot een fascinerende gelaagdheid van zijn werk. De toeschouwer blijft ernaar kijken en ontdekt er steeds nieuwe dingen in.

Meer informatie
Koningsnacht 26 apr 2018

Koningsnacht

Nijmegen heeft met Koningsnacht een hoop te bieden. De horeca organiseert diverse leuke feestjes binnen, maar ook op de pleinen en straten buiten is er meer dan voldoende te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt, het Koningsplein of de Molenstraat. Uiteraard wordt de dag erna Koningsdag Koninklijk gevierd.

Meer informatie
Koningsdag 27 apr 2018

Koningsdag

Vier Koningsdag in Nijmegen! Door het hele centrum, op elk plein, vindt u live muziek! Bezoek de Molenstraat, het Koningsplein of de Grote Markt. Daarnaast vindt het festival 'Oranje Pop' plaats in het Hunnerpark, in de nabije omgeving van Amrâth Hotel Belvoir!

Meer informatie
Dag van het Levenslied 13 mei 2018

Dag van het Levenslied

Op de jaarlijkse Dag van het Levenslied, staat de smartlap centraal. Voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek met misère; raden wij aan het gezellige Valkhofpark te bezoeken op zondag 13 mei 2018!

Meer informatie
Nijmeegse Bierfeesten 19 mei 2018 - 21 mei 2018

Nijmeegse Bierfeesten

Tijdens Pinksteren kunt u genieten van de Nijmeegse Bierfeesten! 5 cafés, die dezelfde passie voor bier delen, organiseren in het Valkhofpark een festival vol speciaalbieren, foodtrucks en live muziek. Ontdek de gezelligheid, van zaterdag 19 mei tot en met maandag 21 mei.

Meer informatie