De perfecte locatie voor privé en zakelijke events

Amrâth Hotel Belvoir is de perfecte locatie voor uw vergadering, zakelijke bijeenkomst, feest of (privé) diner.
Door de gezellige bar en het intieme restaurant met terras, vormt het hotel het decor voor succesvolle feesten en partijen.

Ultieme vergaderlocatie

Ultieme vergaderlocatie

Het hotel beschikt over 4 multifunctionele zalen waarmee de locatie plaats biedt aan bijeenkomsten tot 300 personen. De zalen beschikken gratis Wi-Fi en de Trajanus zaal biedt veel daglicht. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van de A15 en biedt voldoende betaalde parkeerplekken bij het hotel. Door het ruime restaurant, de bar en het aangelegen terras is het hotel de ultieme vergaderlocatie voor uw evenement of teambuildingactiviteit.

Bekijk de vergaderarrangementen

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Het hotel is een bijzondere locatie waar wij beschikken over 4 veelzijdige zalen, perfect voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. U bent welkom met een groep tot 300 personen, graag kijken wij met u mee naar een opstelling voor u op maat.

  • Trajanus zaal
  • Hadianus zaal
  • Charlemagne zaal
  • Montgomery zaal

Bekijk onze vergaderzalen

Teambuilding

Teambuilding

Amrâth Hotel Belvoir is door de ligging, de multifunctionele zalen en veelzijdige culinaire mogelijkheden het ultieme beginpunt voor uw teambuildingactiviteiten. Ons team zorgt er  voor dat u aan niets ontbreekt en maakt uw dag graag compleet met onze cateringfaciliteiten.

Bekijk ons menu